Stade Rennes-trainer onder de indruk van Toivonen

Reacties

Philippe Montanier is zeer te spreken over Ola Toivonen die mogelijk vertrekt bij PSV. De trainer van Stade Rennes ziet de Zweed als een belangrijke pion bij de huidige nummer vijftien van Frankrijk.

Stade Rennes-trainer onder de indruk van Toivonen

'Ik ben onder de indruk van zijn technische vaardigheden. Toivonen (foto) is international van Zweden en een versterking voor de ploeg', aldus de Franse oefenmeester.

De aanvallende middenvelder vertrok maandag naar Rennes voor de medische keuring. Dat betekent echter niet dat de 27-jarige Zweed helemaal rond is met Stade Rennes. 'De vorderingen rondom zijn komst verlopen goed, maar er is nog niets ondertekend', laat Montanier weten.

Dinsdag wordt duidelijk of Toivonen wel of niet verkast naar Stade Rennes. 'De keuring is nog niet afgerond. Ik ben dinsdag pas in Rennes. Op dit moment nog geen akkoord, op z'n vroegst morgen pas', meldt zaakwaarnemer Mino Raiola aan Voetbal International.

'Zoals het er nu uitziet komt het wel goed, maar er moeten nog veel details worden ingevuld', liet Raiola eerder weten. 'Wij willen bijvoorbeeld graag voor vier jaar tekenen, Rennes opteert voor twee seizoenen. Ook qua salaris, want daar gaat het natuurlijk ook altijd om, zijn we er ook nog niet uit.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.