Stade Rennes bevestigt komst van Toivonen

Reacties

De kogel is door de kerk; Ola Toivonen verruilt per direct PSV voor Stade Rennes. De Zweedse aanvaller tekent tot medio 2017 voor de Franse club.

Stade Rennes bevestigt komst van Toivonen

Toivonen was afgelopen dagen in de Bretonse stad om zijn transfer af te ronden. Daarmee komt een einde aan zijn jaren bij PSV. De Eindhovense club krijgt 2,5 miljoen euro voor de international.

Toivonen is de vijfde Zweedse speler in de historie van Stade Rennes. Kim Källstrom, Andreas Isaksson, Erik Edman en Petter Hansson gingen de aanvallende middenvelder voor.

Het contract van Toivonen zou deze zomer aflopen in Eindhoven. De uitblijvende contractverlenging zorgde aanvankelijk voor veel ophef bij PSV. Even werd zelfs gedreigd de Zweed terug te zetten naar Jong PSV, maar zo ver kwam het niet.

Toivonen had al de wens geuit te willen vertrekken. Mocht dat niet gebeuren, dan zou hij alsnog zijn verbintenis met een jaar verlengen. Dat blijkt nu niet nodig. De Zweed speelde vanaf begin 2009 voor PSV. Dit seizoen kwam hij tot veertien Eredivisieduels en één doelpunt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.