Teamarts Uruguay optimistisch over 'pijnvrije' Suarez

Reacties

Alberto Pan, arts van de Uruguayaanse voetbalbond, is overwegend positief over de kansen van Luis Suarez om op tijd fit te raken voor het WK. De aanvaller van Liverpool onderging onlangs een operatie aan zijn meniscus.

Teamarts Uruguay optimistisch over 'pijnvrije' Suarez

Uruguay houdt daarom zijn hart vast, maar volgens Pan verloopt de revalidatie van Suarez voorspoedig. 'Het is heel lastig om een datum te noemen waarop hij zou kunnen terugkeren. Er is geen absolute zekerheid, maar ik kan wel zeggen dat zijn herstel uitstekend verloopt. Het is dus allesbehalve uitgesloten dat hij in actie komt op het WK.'

'Suarez is zelf heel positief gestemd en is volledig pijnvrij. Hij gaat er alles aan doen om op tijd fit te raken. Aan zijn houding zal het dus niet liggen, maar nogmaals: het is op dit moment onmogelijk om een datum te noemen', gaat Pan verder.

Uruguay speelt op het WK in de groepsfase tegen Costa Rica, Engeland en Italië. Het eerste duel van de Uruguayanen met Costa Rica vindt plaats op 15 juni.

De achtergronden rond Oranje volgen? Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.