Gerrard hoopt stiekem dat Suarez WK niet haalt

Reacties

Luis Suarez onderging afgelopen week een knieoperatie en Steven Gerrard hoopt dat de aanvaller van Uruguay voorlopig nog niet fit is. En dat terwijl de twee ploeggenoten zijn bij Liverpool. Maar tijdens het WK telt dat niet.

Gerrard hoopt stiekem dat Suarez WK niet haalt

'Vanuit een volledig egoïstisch oogpunt zou het Engeland helpen als Suarez helemaal niet beschikbaar zou zijn voor het WK, maar natuurlijk zal hij er in Brazilië bij zijn', aldus Gerrard. 'Ik ken hem persoonlijk en wens hem daarom het allerbeste. Ik hoop dat hij zo snel mogelijk terugkeert en in ieder geval weer helemaal fit is als we starten met Liverpool.'

'Maar het beste voor Engeland zou zijn als hij pas weer in actie komen tijdens de laatste wedstrijd in de groepsfase tegen Italië', vervolgde Gerrard. 'Maar dat is redelijk egoïstisch, maar hij zal dat begrijpen. Ik weet dat het missen van het WK hem verschrikkelijk pijn zou doen. Maar we moeten het afwachten, Luis is een enorme vechter en ik weet dat hij er alles aan doet om snel hersteld te zijn.'

Engeland en Uruguay zijn samen met Italië en Costa Rica tijdens het WK ingedeeld in Groep D. In de eerste speelronde treft Uruguay Costa Rica, terwijl Engeland tegen Italië speelt. Daarna staan Uruguay - Engeland en Italië - Costa Rica op het programma.

Columns van Gijp, Dijkshoorn en Derksen lezen? Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.