Sturridge vindt na anderhalf jaar nieuwe club

Reacties

Daniel Sturridge mag zichzelf weer profvoetballer noemen. 587 dagen na zijn laatste wedstrijd heeft de Engelse spits een nieuwe club gevonden. Hij gaat aan de slag bij Perth Glory in Australië.

Sturridge vindt na anderhalf jaar nieuwe club
© Pro Shots

Het contract van Sturridge werd maart vorig jaar ontbonden bij Trabzonspor, de club waarvoor hij nog viermaal scoorde in elf competitiewedstrijden. De Engelsman kreeg in die tijd een schorsing aan zijn broek vanwege het overtreden van gokregels, hij mocht tot 17 juni 2020 niet deelnemen aan voetbalactiviteiten.

Sturridge diende in zijn carrière grote clubs als Chelsea, Liverpool en Manchester City, maar mede door blessureleed en het hiervoor genoemde gokschandaal verdween de spits uit beeld. Toch is Perth Glory erg trots dat het Sturridge gestrikt heeft voor het komende seizoen.

'Daniel is zonder twijfel een van de grootste aanwinsten in niet alleen de historie van Perth Glory, maar ook van de hele A-League', doelt eigenaar Tony Sage op de competitie van Australië. Sturridge krijgt de tijd om fit te worden, het seizoen aan de andere kant van de wereld begint immers volgende maand pas.

Spelersprofiel

D. Sturridge


Geboortedatum:
1 september 1989
Leeftijd:
34
Geboorteplaats:
Birmingham
Nationaliteit
Engeland
Lengte:
1,88 m
Gewicht:
76 kg
Bekijk hier al onze video's
Meer D. Sturridge
Meer over D. Sturridge
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.