Sneijder houdt Galatasaray op koers voor Turkse titel

Reacties

Wesley Sneijder heeft Galatasaray met de winnende goal in de thuiswedstrijd tegen Gençlerbirligi op titelkoers gehouden: 1-0. Dankzij een beheerste schuiver van de Oranje-international verstevigde Cim Bom Bom de koppositie in de Turkse Süper Lig.

Sneijder houdt Galatasaray op koers voor Turkse titel

Galatasaray won vier dagen terug ook al met minimale cijfers van Mersin Idmanyurdu en liep daardoor twee punten uit op de concurrenten Fenerbahçe en Besiktas, die allebei gelijkspeelden tijdens de midweekse speelronde.

Dankzij het dertiende officiële doelpunt van Sneijder, die zijn honderdste wedstrijd voor Galatasaray speelde, vervolgde de ploeg van coach Hamza Hamzaoglu de zegereeks zaterdagavond tegen Gençlerbirligi, waar Moestafa El Kabir van begin tot eind meespeelde.

De vijfde competitiezege op rij van Sneijder en consorten betekent dat het Fenerbahçe van Dirk Kuijt (zes punten minder) en Besiktas (zeven punten, volgende week de tegenstander) later dit weekend moeten winnen om de titelstrijd tijdens de laatste twee speelronden nog spannend te houden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.