Sneijder en co maken geen fout in spannende titelstrijd

Door een nipte zege op bezoek bij Mersin İdmanyurdu (0-1) vervolgt Galatasaray met succes de titelstrijd. In Mersin boekte de ploeg van spelverdeler Wesley Sneijder de vierde zege op rij.

Sneijder en co maken geen fout in spannende titelstrijd

Na ruim een kwartier opende Yasin Öztekin de score namens de Turkse topclub. Na een fraaie actie liet de middenvelder van Galatasaray doelman Muammer Yildirim volkomen kansloos: 0-1.

Het bleek direct de laatste treffer van de avond. Sneijder kreeg een gele kaart en maakte namens de trotse koploper van de Turkse competitie de wedstrijd vol.

Door de overwinning komt Galatasaray, met nog drie duels te gaan, vier punten los van achtervolger Fenerbahçe. De ploeg van de Nederlander Dirk Kuijt komt woensdag in actie tegen Kayseri Erciyesspor en kan de achterstand weer terugbrengen tot één punt. Ook nummer drie Besiktas is nog in de race.

Kasimpasa - Balikesirspor 2-3
Ryan Babel heeft Kasimpasa ondanks een treffer niet kunnen helpen aan een goed resultaat tegen Balikesirspor. In eigen huis ging de ploeg van de voormalige aanvaller van onder meer Ajax en Liverpool onderuit. Babel bepaalde de eindstand op 2-3. Namens Kasimpasa opende Ezequiel Scarione de score, terwijl Mugdat Çelik en Ermin Zec (2) trefzeker waren namens Balikesirspor.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen