Slippertje van de scheids, schapen stuiten Montolivo

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Slippertje van de scheids, schapen stuiten Montolivo

• Wereldvoetbalbond FIFA heeft de Libanese arbiter Ali Sabbagh geschorst voor het leven. De leidsman floot onder meer in de Aziatische WK-kwalificatiecyclus, maar mag zijn ambt om een bijzondere reden niet meer uitoefenen. In ruil voor seksuele gunsten was hij bereid een wedstrijd te beïnvloeden. Het slippertje  kwam net voor de aftrap van het duel Tampines Rovers (Singapore) en East Bengal (India) aan het licht in april 2013, waardoor toen de gehele arbitrage werd vervangen. De assistenten van Sabbagh, die in Singapore ook nog eens zes maanden gevangenisstraf kreeg, zijn voor tien jaar wereldwijd geschorst.

• AC Milan-middenvelder Riccardo Montolivo heeft trainer Clarence Seedorf een berichtje gestuurd om te zeggen dat hij wat later op de training is. De weg naar trainingscomplex Milanello werd namelijk bezet door een kudde geiten en schapen, zo liet hij op Twitter zien.

• De transfermarkt nadert de deadline en Arsenal blijft nog zonder aankopen. Daar kan Olivier Giroud mogelijk verandering in brengen, met de envelop die hij hier weg stopt. 'Zit hier misschien geld in voor een nieuwe speler?', vroeg hij zijn volgers op Instagram.

• Nog meer grappen over het uitblijven van transfers bij Arsenal. 'Nieuw seizoen, zelfde probleem', aldus deze spotprent.

Wil je meer filmpjes zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.