Suarez in de weer met strandbal, louter Limburgers bij Roda

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Suarez in de weer met strandbal, louter Limburgers bij Roda

• Luis Suarez maakt tegenwoordig de velden van de Engelse Premier League onveilig • Zo angstaanjagend als de 27-jarige spits nu is voor de verdedigers van de opponent, zo ontwapenend gaat hij in onderstaand filmpje als tienjarig jochie uitgerust met voetbalbroekje en strandbal tekeer in een Uruguayaans kinderprogramma •

• Opmerkelijke maatregelen voor het competitieduel tussen Roda JC Kerkrade en Feyenoord. Uit angst voor ongeregeldheden laat de Limburgse club op de website weten dat alleen Limburgers toegangkaarten kunnen krijgen voor het duel met de Rotterdammers. Blijkbaar telt de meest zuidelijke provincie van ons land anno 2014 louter liefhebbende mensen en zijn voetbalvandalen er dun gezaaid. Een gevalletje van positieve discriminatie?

• Ophef over de shirts van Napoli, het vierde tricot te welteverstaan. Na de uit- en thuistenues is het al een tijdje zo dat de Napolitanen in groen-bruine camouflageshirts als derde outfit spelen. Maandag is besloten nog maar een stapje verder te gaan en ook nog een vierde tricot te presenteren. De naam, geheel toepasselijk, luidt Xtreme. Oordeel zelf hierboven. De kans dat er daadwerkelijk in gespeeld gaat worden is overigens klein. Foto: website Napoli.

• Het is maar de vraag of Dirk Kuijt op tijd aan de aftrap verschijnt bij het eerstvolgende duel van Fenerbahçe. De 33-jarige aanvaller houdt zich voor de wedstrijd vaak bezig met heel andere dingen, zo blijkt uit bovenstaand filmpje.

• In de wedstrijd tegen Granada (2-0 zege) kreeg Gareth Bale een schop op een wel erg pijnlijke plek. Bale ontbreekt in het volgende duel van Real Madrid, het bekerduel van dinsdag met Espanyol. Niet vanwege pijn aan zijn kruis, zo vertelde trainer Carlo Ancelotti, maar vanwege een blessure aan zijn linkerbeen.

• Het vragenuurtje van Tottenham Hotspur op Twitter was voor Arsenal-fans een uitgelezen gelegenheid om pesterige vragen te stellen. Zij kregen echter geen antwoord.

'Van Dijk is zo enorm stabiel, hij is een class act en lijkt op een Rolls-Royce wanneer hij speelt.'
Celtic-manager Neil Lennon is uitermate lovend over zijn verdediger, die zondag met een fraaie vrije trap bijdroeg aan de 4-0 zege op Hibernian. Bekijk hier de goal van de Nederlander.

Wil je meer filmpjes zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.