Slecht nieuws voor Van der Wiel: 'Dani Alves naar PSG'

Reacties

Volgens het Spaanse Marca speelt Dani Alves vanaf komend seizoen voor Paris Saint-Germain. Het contract van de rechtsback (31) bij Barcelona loopt na dit seizoen af. De transfer zou slecht nieuws betekenen voor Gregory van der Wiel.

Slecht nieuws voor Van der Wiel: 'Dani Alves naar PSG'

De sportkrant weet te melden dat de Braziliaan dinsdag al zijn contract heeft ondertekend. Hij zou voor drie seizoenen naar Parijs verkassen en jaarlijks het duizelingwekkende bedrag van negen miljoen euro bruto op zijn rekening mogen bijschrijven. Omdat zijn verbintenis na de huidige jaargang afloopt, hoeven de Fransen geen transfersom te betalen. Lang werd ook de Amerikaanse Major League Soccer als mogelijke optie voor Dani Alves genoemd.

Zijn nieuwe club lijkt nu echter PSG te worden. Op die positie heeft trainer Laurent Blanc momenteel ook de beschikking over Gregory van der Wiel, die dus te maken zou krijgen met forse concurrentie. Het lijkt namelijk niet logisch dat de Braziliaan als back-up wordt gehaald. Bovendien speelt Serge Aurier, de huidige concurrent van Van der Wiel, pas sinds dit seizoen in Parijs.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.