Megabonus lonkt voor Van der Wiel

Reacties

Als Paris Saint-Germain zich morgen ten koste van Chelsea voor de kwartfinale van de Champions League plaatst, levert dat de spelers van PSG een flinke bonus op.

Megabonus lonkt voor Van der Wiel

PSG heeft Gregory van der Wiel en consorten namelijk 150.000 euro in het vooruitzicht gesteld als zij Chelsea elimineren. Let wel: dat bedrag hoeven de spelers van PSG niet te delen, maar krijgen zij per persoon. Voor het bereiken van de achtste finale kregen de spelers van PSG ook al een ton per persoon, weet Le Parisien.

Op Stamford Bridge is PSG morgenavond de underdog, na het 1-1 gelijkspel in Parijs van drie weken geleden. Als PSG niet alleen Chelsea uitschakelt, maar daarna ook de halve finale haalt, stijgt de bonus voor de spelers naar 450 duizend euro per persoon. Het halen van de finale levert de mannen van trainer Laurent Blanc een totaal van 700 duizend euro extra op, terwijl het winnen van de Cup goed is voor een miljoen.

PSG kreeg goed nieuws uit de ziekenboeg, want Yohan Cabaye is tijdig hersteld van een liesblessure om woensdagavond in actie te komen tegen Chelsea. De middenvelder stond bijna een maand aan de kant.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.