Simeone geeft Spaanse titelstrijd op

Reacties

Diego Simeone geeft de strijd om de Spaanse titel op na het gelijkspel van zondag tegen Valencia (1-1). Het verschil met Barcelona en Real Madrid is te groot volgens de coach van Atlético Madrid.

Simeone geeft Spaanse titelstrijd op

'Wij doen niet meer mee om het kampioenschap. Hopelijk eindigen we waar we aan het begin van het seizoen op hebben ingezet: de derde plaats', aldus Simeone na afloop van het duel met Valencia.

Na 26 speelronden is Barcelona koploper in de Primera División. Nadat Real Madrid afgelopen zaterdag met 1-0 onderuit ging tegen Athletic de Bilbao, nam Barça zondag het stokje over na de ruime 6-1 zege op Rayo Vallecano. Barcelona heeft één punt meer dan Real Madrid, terwijl Atlético volgt op zeven punten.

Volgens Simeone een te grote achterstand, waardoor de focus op de derde plaats ligt. 'Het seizoen duurt nog lang en wij moet het uitvechten met Valencia en Sevilla. Die ploegen konden in onze laatste twee wedstrijden niet van ons winnen, dus dat is positief', aldus de Argentijnse oefenmeester, die vorig seizoen op de laatste speeldag nog de titel won ten koste van Barcelona (1-1).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.