Sherwood: 'Ik weet niet of ik de manager van Spurs ben'

Tim Sherwood is niet zeker van zijn toekomst bij Tottenham Hotspur. De interim-manager werd in zijn eerste wedstrijd tegen West Ham United (2-1) direct uitgeschakeld in het bekertoernooi. Na het ontslag van de Portugees André Villas-Boas neemt Sherwood vooralsnog de honneurs waar.

Sherwood: 'Ik weet niet of ik de manager van Spurs ben'

'Ik weet niet of ik de nieuwe manager van Tottenham ben. Ik heb daar niet over gesproken met de voorzitter', laat Sherwood weten aan Sky Sports. 'We moeten nog om de tafel en dan zie we wel wat de uitkomst is.'

'De club moet de juiste keuze maken. En zoals je kunt voorstellen, de lijst met namen is enorm', aldus Sherwood. Volgens diverse media zou Ajax-trainer Frank de Boer een van de kandidaten zijn voor de trainerspositie op White Hart Lane. Voorlopig blijft het afwachten. Tot die tijd is Sherwood de eindverantwoordelijke in Londen.

Zijn debuut had woensdagavond niet het gewenste resultaat. Emmanuel Adebayor, die onder het bewind van Villas-Boas slechts een keer mocht invallen dit seizoen, opende de score namens Spurs. Voor de zege bleek zijn treffer niet voldoende. In de laatste tien minuten trok stadgenoot West Ham United aan het langste eind.

Toch kijkt de voormalige assistent van Villas-Boas met een goed gevoel terug op zijn debuut als eindverantwoordelijke. 'Het was nieuw voor me, maar ik heb er van genoten. Ik probeer het maximale uit de spelers te halen. Het is lastig om binnen een paar dagen jouw visie uit te dragen naar de selectie.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen