Sherwood bewierookt Eriksen: 'Hij is Bergkampiaans'

Reacties

Christian Eriksen was afgelopen weekend opnieuw belangrijk voor Tottenham Hotspur en manager Tim Sherwood vergelijkt de voormalige Ajacied zelfs met Dennis Bergkamp, vorig seizoen nog zijn trainer.

Sherwood bewierookt Eriksen: 'Hij is Bergkampiaans'

'Eriksen is iemand die je niet buiten het elftal kan laten, hij is Bergkampiaans', aldus Sherwood. 'Als manager van de tegenstander hoop je dat iemand gehaast te werk gaat bij het krijgen van een kans. Maar bij Eriksen weet je van tevoren dat hij ijskoud zal zijn. Toen de bal bij hem kwam, wist ik dat hij zou scoren.'

Sherwood doelde op de gelijkmaker van Eriksen zaterdag tijdens het bezoek aan West Bromwich Albion (3-3). Tottenham kwam op een 3-0 achterstand, maar in de extra speeltijd zorgde Eriksen voor de gelijkmaker. De Deen is de laatste weken uitstekend in vorm; in de laatste vier wedstrijden scoorde hij vier keer en zorgde hij voor drie assists.

In totaal heeft Eriksen nu tien keer gescoord namens The Spurs, die hem afgelopen zomer overnamen van Ajax. Daar had de aanvallende middenvelder 32 wedstrijden voor nodig.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.