Trotse manager Sherwood: 'Ik wil geen medelijden'

Reacties

Tim Sherwood wilde na het duel met Sunderland (5-1 zege) niet ingaan op de berichten dat hij aan zijn laatste maanden als manager van Tottenham Hotspur bezig is. Ondanks de onophoudende onrust heeft hij nog alle vertrouwen in een hoge eindklassering.

Trotse manager Sherwood: 'Ik wil geen medelijden'

'Voor vragen over mijn werkzaamheden bij Tottenham Hotspur moeten jullie bij de clubleiding zijn. Ik blijf erbij dat dit voor mij een geweldige kans was en dat ik er enorm trots op ben dat ik de manager van deze club mag zijn. Ik wil dan ook geen medelijden', aldus Sherwood (foto).

'We hebben nog vijf wedstrijden voor de boeg en ik denk dat wij ze allemaal kunnen winnen. En na die vijf finales zien we wel hoe het seizoen gaat eindigen. Ik vond de ploeg geweldig vandaag. Het doelpunt van Sunderland was een tegenslag, zeker door de manier waarop', legde Sherwood uit. 'Daarna hebben wij ons uitstekend herpakt en kregen we de wedstrijd snel weer onder controle.'

Ondanks de zege zal de onrust er niet minder om worden. Sky Sports meldde dat Louis van Gaal, met wie in december een gesprek is geweest, na het WK aan de slag kan bij Tottenham Hotspur. Na het ontslag van André Villas-Boas koos de leiding van The Spurs in december voor Sherwood, die voor anderhalf jaar tekende.

Matige resulaten in de Premier League en de uitschakeling in de Europa League lijkt de Engelsman fataal te worden. HIj kan in ieder geval rekenen op de steun van Emmanuel Adebayor. 'Ik hoop dat hij blijft, maar die beslissing is aan de voorzitter', aldus de aanvaller van Tottenham.

Uitblinker
Man van de wedstrijd op White Hart Lane was zonder twijfel Christian Eriksen, die twee assists en een doelpunt voor zijn rekening nam. 'Deze overwinning betekent heel erg veel voor ons', aldus de ex-Ajacied. 'We wilden allemaal laten zien dat de dingen die in de krant staan ons niet raken. We hebben gewoon ons eigen spel gespeeld.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.