Schalke kondigt dubbelklapper aan: Stambouli en Bentaleb

Reacties

Schalke 04 staat op het punt om twee transfers af te ronden. Bestuurder Christian Heidel bevestigt via de officiële kanalen dat Nabil Bentaleb (foto) en Benjamin Stambouli de club komen versterken.

Schalke kondigt dubbelklapper aan: Stambouli en Bentaleb

'We hebben een akkoord met Tottenham Hotspur over Bentaleb. We wachten alleen nog op wat papierwerk. Nabil sluit donderdagmiddag waarschijnlijk al aan bij de groepstraining', aldus Heidel. 'Stambouli wordt op dit moment medisch gekeurd. Die keuring moeten we even afwachten, maar we zijn optimistisch en verwachten dat er geen problemen aan het licht komen.'

De 26-jarige Stambouli komt het best tot zijn recht als verdedigende middenvelder. Bij Paris Saint-Germain kwam de Fransman het afgelopen seizoen niet in aanmerking voor een basisplaats, waarop hij een transferverzoek indiende. Daar maakt Schalke, waar Klaas-Jan Huntelaar nog altijd aanvoerder is, nu dankbaar gebruik van.

Ook de 21-jarige Bentaleb, international van Algerije, is middenvelder van beroep. In het seizoen 2014/15 waren Stambouli en Bentaleb nog ploeggenoten bij Tottenham.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.