Schaars niet op tijd hersteld voor topper tegen Feyenoord

Reacties

Stijn Schaars kan vanmiddag om 16.30 uur niet in actie komen in de topper tegen Feyenoord. De dertigjarige middenvelder van PSV heeft te veel last van een knieblessure. Of Memphis Depay en Ji-Sung Park kunnen spelen is nog niet duidelijk.

Schaars niet op tijd hersteld voor topper tegen Feyenoord

Schaars viel twee weken geleden in de rust geblesseerd uit tegen FC Groningen (2-3) en miste ook het uitduel met SC Heerenveen (0-3) van vorige week zaterdag. Deze week kon de linkspoot nog niet volledig meetrainen met de selectie van de Eindhovenaren.

Wie Schaars vervangt op het middenveld is nog niet duidelijk. Tegen Groningen verving Georginio Wijnaldum hem na rust, vorige week stond Adam Maher bij afwezigheid van Schaars voor het eerst sinds lange tijd weer in de basis.

Behalve Schaars was ook de inzetbaarheid van Depay en Park onzeker voor het thuisduel met Feyenoord. Of de twee basiskrachten kunnen spelen wordt later deze zondag nog bekend. Depay kampte met hamstringklachten, Park had net als Schaars last van een knie. Karim Rekik ontbreekt door een schorsing en wordt vervangen door Jorrit Hendrix.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.