Samenvatting Barcelona: 'Alles moet nog beter'

Reacties

Trainer Luis Enrique was redelijk te spreken over het eerste oefenduel van Barcelona van dit seizoen. De Catalanen, zonder Lionel Messi, waren te sterk voor het LA Galaxy (2-1) van Steven Gerrard.

Samenvatting Barcelona: 'Alles moet nog beter'

'Alles moet nog beter, van het druk zetten tot de bal rond laten gaan', zei Luis Enrique na afloop tijdens de persconferentie in Amerika, waar Messi ontbrak tijdens de eerste wedstrijd. 'De beste speler ter wereld heeft ook rust nodig.'

Volgens de Spaanse oefenmeester zijn er nog voldoende verbeterpunten, maar hij heeft ook veel goede dingen gezien. 'We hebben 45 minuten laten zien waar we toe in staat zijn en je ziet dat de eerste trainingen nu al vruchten afwerpen. Ik heb er veel vertrouwen in, de spelers zien er fit uit.'

Voor ruim 93 duizend fans won Barcelona zijn eerste wedstrijd in het nieuwe seizoen. Bekijk hieronder de beelden van het duel om de International Champions Cup.

Behalve Barcelona en LA Galaxy kwamen ook Paris Saint-Germain, Fiorentina, Manchester United en San Jose Earthquakes in actie. Bekijk hieronder de samenvattingen.

PSG – Fiorentina

Manchester United – San Jose Earthquakes

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.