Cruijff stemt op Laporta, Cech in vorm bij Arsenal-debuut

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Cruijff stemt op Laporta, Cech in vorm bij Arsenal-debuut

• In Barcelona draait het vandaag om dé verkiezing. Wie is de komende jaren de president van de Catalaanse topclub: Josep Maria Bartomeu Joan Laporta, Toni Freixa of Agusti Benedito? En wat is het doel van deze socio's gehuld in het shirt van Real Madrid? Welicht hoopt deze fan op de komst van Cristiano Ronaldo naar Camp Nou. Het zal niet de eerste keer zijn dat een kandidaat hoog inzet als het gaat om grote aankopen.

• Behalve de mensen in Real Madrid-shirt brachten ook een aantal prominenten hun stem uit. Zo ook clubicoon Johan Cruijff. Het is geen geheim dat zijn voorkeur uitgaat naar Joan Laporta.

Petr Cech debuteerde vandaag namens Arsenal in de strijd om de Premier League Asia Trophy in Singapore. De Tsjechische doelman gaf direct zijn visitekaartje af door zowel in de warming-up als in de wedstrijd knappe reddingen te maken, zoals te zien in onderstaande filmpjes. Overigens won Arsenal met 3-1 van Everton en pakte het zo de Asia Trophy.

• Eens een Red, altijd een Red. Steven Gerrard speelde tot dit seizoen alleen voor Liverpool, maar ook na zijn vertrek draagt hij de club met zich mee.

Mario Götze is met Bayern München op tournee door China en wordt door een Chinese journalist gevraagd naar zijn beeld bij het Aziatische land. 'Ik ben gek op Chinees eten, vooral op sushi', aldus de Duitser. Het is te hopen dat de selectie van Der Rekordmeister nog op doorreis gaat naar Japan...

'VfL Wolfsburg is niet een of ander bierteam.'
Davy Klaassen was niet ontevreden met het resultaat tijdens de vriendschappelijke wedstrijd tegen de Duitse bekerwinnaar. De captain van Ajax had met zijn treffer ook een aandeel in het 1-1 gelijkspel tegen het in zijn ogen vrij sterke Wolfsburg. (Ajax Life)

'Ik ben misschien kaal, maar ik heb in ieder geval niet zo'n kapsel als Boateng.'
Pep Guardiola, de trainer van Bayern München, heeft er niet zoveel problemen mee dat hij geen volle haardos heeft. Zeker niet na het zien van het kapsel van zijn verdediger Jérôme Boateng.

• Kijk en geniet. Wat een heerlijke goal van de Portugese beachvoetballer Madjer.

'Ik hoorde dat de verslaggever van Eurosport lovend over me was.'
• De achttienjarige Joël Drommel keepte in Griekenland tijdens het EK Onder-19 een sterk toernooi met Oranje. De doelman van FC Twente wil die vorm doortrekken in Enschede, waar hij een van de keepers is van trainer Alfred Schreuder. 'Ik ga mijn uiterste best doen en de trainers laten zien wat ik in huis heb', aldus Drommel op de clubwebsite.

'Ik kan spelen zoals Zidane voor Juventus.'
Paulo Dybala denkt voormalig wereldvoetballer Zinedine Zidane te kunnen evenaren bij Juventus. De Argentijn speelt in Turijn met rugnummer 21, in het verleden het rugnummer van de Franse legende.

• Zo'n achtertuin is de droom voor iedere jeugdige voetballiefhebber. De kinderen van voormalig international Kevin Hofland, in het verleden onder meer actief voor PSV en Feyenoord, kunnen hun lol op in ieder geval.

Fabian Delph is niet vies van een statement. 'Ik ga niet weg. Ik blijf en kan als aanvoerder van deze geweldige club niet wachten op de start van het nieuwe seizoen', liet Delph vorige week in een verklaring nog weten. Kort daarna zwicht de voormalige captain van Aston Villa alsnog voor een vorstelijk salaris bij Manchester City...

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.