Milik trots op cover met Messi, opvolger De Gea al in huis

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Milik trots op cover met Messi, opvolger De Gea al in huis

• Ieder jaar zijn de fans weer benieuwd naar de nieuwe shirts van hun favoriete club. Kledingsponsor Kappa ontwikkelde voor het Italiaanse Torino een zeer fraai uitshirt...

Arek Milik is in zijn vaderland Polen samen met wereldster Lionel Messi het gezicht van de populaire voetbalgame van FIFA 16 en is daar zichtbaar trots op. De spits van Ajax deelde de cover van het spel via Twitter.

• Heeft Manchester United een keepersprobleem wanneer David De Gea uiteindelijk toch vertrekt naar Real Madrid? Je kunt het jezelf afvragen na het zien van deze beelden. Ander Herrera is kennelijk niet alleen goed in de kleine ruimtes op het middenveld, maar beschikt ook over katachtige reacties.

• De aanwezigheid van Cristiano Ronaldo zorgt kennelijk voor veel emoties. Deze jonge Australische fan houdt het in ieder geval niet droog wanneer hij de sterspeler van Real Madrid in levende lijve ziet.

• Daar is-ie weer. Ook tijdens de training van Real Madrid Down Under is Cristiano Ronaldo lekker op dreef met een fraaie no-look-pass. Het was sowieso een sessie met hakjes en andere fraaie hoogstandjes.

Neymar is altijd in voor een dolletje. Zo ook in Japan, waar de aanvaller van Barcelona jongleert met een paar jonge aanhangers.

• Deze is wel lekker zeg! Hernanes schiet op prachtige wijze raak namens Internazionale, al is de manier waarop hij zijn doelpunt viert misschien wel knapper.

• Het leven als Manchester United-speler bevalt Memphis Depay goed. De Nederlander bereidt zich met The Red Devils in de Verenigde Staten voor op het seizoen.

• Het kan verkeren: zo schitter je jarenlang in Santiago Bernabéu en zo fiets je over Limburgse velden op weg naar een training. Iker Casillas bivakkeert samen met FC Porto in Horst. De voormalige wereldkampioen speelt vanavond vriendschappelijk tegen Fortuna Sittard.  

'Ik ben even opgewonden als bij mijn transfers naar Newcastle United, Chelsea en alle anders clubs'
Damien Duff vervolgt zijn loopbaan in eigen land bij Shamrock Rovers. De Ierse buitenspeler toont zich in gesprek met de Daily Mail verheugd met zijn terugkeer op vertrouwde bodem.

• Voormalig NAC Breda-speler Demy de Zeeuw deelde op Twitter zijn frustratie over PostNL met zijn volgers. De clubloze middenvelder is niet tevreden met de prestaties van de postbezorgers en roept ze publiekelijk op het matje. Maar of nou alle passes van De Zeeuw afgelopen seizoen op het juiste adres aankwamen...?

Robin van Persie is officieel gepresenteerd bij Fenerbahçe. Zoontje Shaqueel vertolkte een hoofdrol bij de festiviteiten.

• Terwijl de selectie van Liverpool in Australië warmdraait, wordt Anfield flink onder handen genomen. The Mirror beschikt over foto's van de bouwwerkzaamheden. Na de verbouwing biedt de thuishaven van Liverpool plaatst aan 58.500 toeschouwers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.