Rutten: 'Het is ondenkbaar geworden dat Immers niet speelt'

Reacties

Na de 1-0 nederlaag van Feyenoord tegen Go Ahead Eagles is trainer Fred Rutten blij dat Lex Immers weer terugkeert bij de selectie. De middenvelder was afwezig vanwege een knieblessure.

Rutten: 'Het is ondenkbaar geworden dat Immers niet speelt'

Volgens Rutten is Immers enorm belangrijk voor de Rotterdammers. 'Of hij meespeelt, maakt voor ons veel verschil', aldus de coach over de middenvelder. Dat de Feyenoord-trainer onder de indruk is van de 28-jarige Hagenaar blijkt. 'Lex heeft zich enorm ontwikkeld in het voetbal en daarnaast van nature het vermogen door te jagen, te vechten en anderen te helpen. Ik heb daarom vanaf dag één heel veel vertrouwen in hem gesteld. Het is ondenkbaar geworden dat Lex niet speelt.'

Zonder de aanjager had Feyenoord het moeilijk tegen Go Ahead. 'We kwamen te snel in de eindfase van een aanval. Aan de andere kant weet ik zeker dat als er wel een doelpunt was gevallen, we dan ook nog vaker hadden gescoord', besluit Rutten.

Komende zondag (14.30 uur) gaat Feyenoord op bezoek bij FC Groningen. Met nog drie wedstrijden te gaan staan de Rotterdammers op de derde plaats, die recht geeft op plaatsing voor de voorronde Europa League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.