Reimerink: 'Voor sommige spelers is het even niet leuk'

Reacties

Na de 1-0 zege van Go Ahead Eagles op bezoek bij Feyenoord ziet de toekomst er weer wat rooskleuriger uit voor de Deventenaren. Matchwinner Jules Reimerink (foto) denkt dan ook dat de club zich direct kan handhaven.

Reimerink: 'Voor sommige spelers is het even niet leuk'

Ondanks het vertrouwen van Reimerink houdt trainer Dennis Demmers tijdens trainingen al rekening met een eventuele plek in de nacompetitie. 'De focus ligt al een beetje op de play-offs, daar kunnen we niet meer defensief spelen', aldus de vleugelspeler van de Deventenaren.

Niemand is nog verzekerd van een basisplaats. Zo werd Marnix Kolder al gewisseld voor Glynor Plet en moest ook Sjoerd Overgoor plaatsmaken. Toch begrijpt Reimerink de keuzes van de oefenmeester. 'De trainer kan die goed beargumenteren. Iedereen weet wat er van hem wordt gevraagd', vervolgt hij. 'Voor sommige spelers is het soms even niet leuk, maar het is in elk geval geen los zand meer.'

De ploeg uit Deventer staat momenteel op de zeventiende plaats in de Eredivisie. De achterstand op de nummer vijftien, Heracles Almelo, is vijf punten. Met nog drie wedstrijden te spelen denkt Reimerink dat het de club moet lukken om zich veilig te spelen. 'Drie keer winst zit er echt in.' Go Ahead speelt achtereenvolgens nog thuis tegen FC Utrecht en SC Heerenveen. Op de laatste speeldag van het seizoen staat de uitwedstrijd tegen Heracles op het programma.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.