Vitesse aast op derde plek van Feyenoord

Reacties

Na de 0-1 nederlaag tegen Go Ahead Eagles voelt Feyenoord de hete adem van Vitesse weer in de nek in de strijd om de derde plek. Bij de Arnhemmers leeft sterk het gevoel dat directe plaatsing voor de voorronden van de Europa League nog mogelijk is.

Vitesse aast op derde plek van Feyenoord

Het verschil tussen beide clubs bedraagt nog maar vier punten en wie het speelschema erop naslaat, ziet dat er kansen liggen voor de Arnhemmers.

Zij gaan vrijdagavond op bezoek bij ADO Den Haag, terwijl de Rotterdammers zondag het lastige uitduel wacht met FC Groningen. Een week na de bekerfinale staan Feyenoord en Vitesse tegenover elkaar in De Kuip.

De ploeg van trainer Fred Rutten eindigt een week later bij PEC Zwolle, Peter Bosz en zijn team krijgen FC Utrecht op bezoek. In de selectie van Vitesse leeft sterk het gevoel dat directe plaatsing voor de Europa League nog mogelijk is. De club heeft echter de afspraak gemaakt daarover zo min mogelijk in het openbaar te praten.

Toch liet topscorer Bertand Traore (foto) zich ontvallen dat het seizoen in Arnhem niet geslaagd zou zijn zonder een Europees ticket. 'We spelen geweldig voetbal en beleven een goed jaar', aldus Traore tegen Voetbal International. 'Dit elftal verdient een prijs. In ons geval is dat Europees voetbal.' Vitesse blijkt na kampioen PSV de best presterende ploeg van 2015. Feyenoord is na Ajax de nummer vier op deze ranglijst.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.