Fitte Kuijt: 'Ik wil spelen om die vierde ster te krijgen'

Reacties

Dirk Kuijt haakte maandagavond geblesseerd af tijdens de warming-up voor het competitieduel met Bursaspor, maar is er aanstaande zaterdag op bezoek bij Eskisehirspor weer bij. De 34-jarige aanvaller hervatte woensdag de training.

Fitte Kuijt: 'Ik wil spelen om die vierde ster te krijgen'

Kuijt voelde twee dagen terug een scherpe pijn, waardoor hij uit voorzorg aan de kant bleef. Twee weken eerder ontbrak de Katwijker ook al toen Fenerbahçe op bezoek ging bij Rizespor. Desondanks won de Turkse topclub beide wedstrijden (1-5 en 1-0), waardoor het bovenaan staat in de Süper Lig.

En juist daarom wil Kuijt er de komende weken weer bij zijn. 'Er komen een paar belangrijke wedstrijden aan die we moeten winnen om de vierde ster te krijgen. Daarom wil ik spelen. Ik zal weer op het veld staan tegen Eskishirspor', vertelde hij tegen Eurosport.

Kuijt werd afgelopen seizoen voor het eerst in zijn loopbaan landskampioen. Nu wil hij ook de twintigste titel in de clubhistorie veroveren voordat hij in de zomer terugkeert naar Feyenoord. De 104-voudige international speelde tot nu toe 25 competitieduels, waarin hij acht keer scoorde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.