Rutten hekelt mak Feyenoord en Kazim-Richards

Reacties

Fred Rutten vond het gelijkspel van Feyenoord bij Willem II (2-2) onnodig. De coach ergerde zich aan het tamme optreden van zijn elftal in Tilburg.

Rutten hekelt mak Feyenoord en Kazim-Richards

Het matige spel van Feyenoord in Tilburg vormde een groot contrast met de overtuigende zege bij AZ (1-4) van vorige week. 'Dat is de onvoorspelbaarheid in het voetbal', zocht Rutten naar een verklaring bij de NOS. 'Het is totaal onnodig dat wij hier 2-2 spelen. Het was allemaal zó tam en zó mak.'

Vooral de voorhoede, wederom bestaande uit Elvis Manu, Anass Achahbar en Colin Kazim-Richards, stelde Rutten teleur. 'Dat was een groot verschil met vorige week. Bij jonge spelers kan dat, maar op de leeftijd van Kazim-Richards (28, red.) kan dat eigenlijk niet meer. Maar hij heeft ons uiteindelijk wel beloond met een goal en dat is ook niet onbelangrijk', doelde Rutten op de late 2-2.

De Feyenoord-coach maakt zich ondanks het puntenverlies geen zorgen over de plaats van zijn elftal op de ranglijst. 'We staan nu zeven punten los op onze concurrentie om plek drie, dat is altijd nog beter dan zes', aldus Rutten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.