Kazim-Richards: 'Waarom kan ik niet met Kuijt spelen?'

Reacties

Dat Feyenoord voor volgend seizoen Dirk Kuijt heeft vastgelegd, vindt Colin Kazim-Richards geen slecht nieuws. De Turkse international is namelijk niet bang voor nieuwe concurrentie.

Kazim-Richards: 'Waarom kan ik niet met Kuijt spelen?'

Eerder deze week werd bekend dat Feyenoord behalve Kuijt ook Kazim-Richards permanent wil inlijven. De Engels/Turkse spits wordt op dit moment gehuurd van Bursaspor en Feyenoord kan hem via een optie in het huurcontract transfervrij overnemen.

Kazim-Richards, die zondag in de uitwedstrijd tegen Willem II (2-2) zijn elfde competitiegoal van dit seizoen maakte, raakt niet nerveus van de komst van Kuijt, zegt hij tegen FOX Sports. 'Ik wil Feyenoord feliciteren, want hij is een ervaren speler. Kuijt kan onze jonge spelers helpen.'

'Voor mij persoonlijk maakt het niet uit: concurrentie is er altijd', vervolgt de 28-jarige spits, die dus van plan is in De Kuip te blijven. 'Dat is volgend seizoen niet anders. En waarom kan ik niet mét Kuijt spelen?'

Hoe een elftal met Kazim-Richards en Kuijt eruit moet zien, wil de Turkse aanvaller niet toelichten. 'Dat is het probleem van Gio en niet van mij', doelt hij op Giovanni van Bronckhorst, die volgend seizoen hoofdtrainer van Feyenoord wordt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.