Feyenoord opnieuw met Achahbar, Clasie en Kazim

Reacties

Trainer Fred Rutten houdt voor het competitieduel met Willem II vast aan dezelfde elf namen die vorige week nog met 4-1 te sterk waren voor AZ. En dus begint Jens Toornstra ook in Tilburg op de bank bij Feyenoord.

Feyenoord opnieuw met Achahbar, Clasie en Kazim

Toornstra begon uitstekend sinds zijn komst van FC Utrecht, maar is de laatste weken zijn basisplaats kwijtgeraakt. In de voorhoede krijgen de pure aanvallers Elvis Manu en Anass Achahbar de voorkeur boven de van nature aanvallende middenvelder.

Verder verschijnen er opnieuw geen verrassende namen aan de aftrap in Tilburg. Datzelfde geldt voor Willem II. Na de nederlaag van vorige week tegen PEC Zwolle (1-0) voert trainer Jurgen Streppel één wijziging door. Verdediger Dries Wuytens is niet hersteld van een hamstringblessure en wordt vervangen door Freek Heerkens.

Opstelling Willem II: Lamprou; Van der Struijk, Heerkens, Peters, Dijks; Haemhouts, Messaoud, Wuytens; Ondaan, Armenteros, Sahar.
Opstelling Feyenoord: Vermeer; Karsdorp, Van Beek, Kongolo, Nelom; Clasie, Immers, El Ahmadi; Achahbar, Kazim-Richards, Manu.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.