VI Vandaag: Clasie laat Feyenoord in spanning

Reacties

Wat staat er vandaag allemaal op de voetbalagenda? De redactie van Voetbal International opent de dag met een vooruitblik op de hoofdpunten.

VI Vandaag: Clasie laat Feyenoord in spanning

Focus op de Eredivisie

De interlandperiode ligt achter ons en dat betekent dat we op VI.nl weer volop aandacht besteden op de Eredivisie. Vandaag begint het vooruitblikken op de 29ste speelronde al. Hoe bereidt Ajax zich zonder de geblesseerde Arek Milik voor op het altijd lastige duel met FC Utrecht? Kiest Frank de Boer in de Galgenwaard voor Kolbeinn Sigthórsson, Richairo Zivkovic of voor een andere variant?

En kan Feyenoord zondag in het sleutelduel met AZ beschikken over Jordy Clasie? De aanvoerder van de Rotterdammers liep in dienst van Oranje een knieblessure op, maar heeft vertrouwen dat hij tegen de Alkmaarders kan aantreden. We volgen het op de voet!

Voetbalfantasten

Voetbal International nummer 14 is uit! Op VI Premium lees je een selectie verhalen uit de nieuwe VI.

Vandaag op VI Premium onder meer een verhaal van Tom Knipping over voetbalfantasten. Het artikel biedt inzicht in de soms bizarre voorstellen die bij clubs binnenkomen. Zo leest u over Walmart dat Vitesse wilde overnemen, de Navy Seals die miljoenen wilden pompen in ADO Den Haag en een luchtfietser die zestig miljoen had voor Feyenoord.

VI Premium is uw persoonlijke toegang tot de complete voetbalwereld. Hier vindt u bijna alle verhalen uit VI en meer. Lid worden? Dat kan hier. Voor abonnees is VI Premium gratis.

Op 2 april 2013...

Werd SC Veendam definitief failliet verklaard. Via allerhande reddingsacties had de Oost-Groningse club geprobeerd in leven te blijven, maar alle moeite bleek tevergeefs. Op 2 april 2013 verstuurde de club het droevige onderstaande bericht.

Door het faillissement werd Veendam tijdens het lopende seizoen uit de competitie genomen. Alle resultaten van de club werden omgezet in een reglementaire nederlagen. Mede daardoor werd later dat seizoen SC Cambuur, dat vijf punten tegen de Veenkolonialen had laten liggen, kampioen van de Jupiler League. De Langeleegte ligt er sinds het faillissement van SC Veendam verlaten bij.

Jarig

    Ibrahim Afellay - international Oranje (1986)
    Carlos Salcido - Guadalajara, ex-PSV (1980)
    Teddy Sheringham - oud-international Engeland (1966)
    Christian Supusepa - CSKA Sofia, ex-ADO Den Haag (1989)

    Bekijk hier al onze video's
    Praat mee

    Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

    Reacties worden op dit moment geladen.