Feyenoord wil optie op Kazim-Richards lichten

Reacties

Feyenoord is van plan Colin-Kazim Richards (28) permanent in te lijven. Maar als ook John Guidetti naar Rotterdam komt, is de toekomst van de Turkse international onzeker.

Feyenoord wil optie op Kazim-Richards lichten

Technisch directeur Martin van Geel maakte vrijdag bij RTV Rijnmond bekend verder te willen met Kazim-Richards. De spits wordt op dit moment gehuurd van Bursaspor en Feyenoord kan hem middels een optie in het huurcontract transfervrij overnemen. Van die mogelijkheid gaat de club dus gebruikmaken, terwijl het zich eerder al verzekerde van de komst van Dirk Kuijt (34).

Dat Feyenoord de optie in het contract van Kazim-Richards gaat lichten, betekent niet dat hij volgend seizoen per definitie in De Kuip speelt. De club heeft zoals bekend ook John Guidetti (door Celtic gehuurd van Manchester City, 22) op de korrel en indien de Zweed wordt binnengehaald, is de kans groot dat Kazim-Richards wordt doorverkocht.

De spitsen van Feyenoord worden volgend seizoen getraind door Roy Makaay, die net als onder Ronald Koeman de rol van spitsentrainer gaat vervullen. Daarmee lijkt de staf van de nieuwe trainer Giovanni van Bronckhorst zo goed als rond. Jean-Paul van Gastel en Jan Wouters worden zijn assistenten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.