Ronaldo fit genoeg voor weerzien met Atlético

Reacties

Cristiano Ronaldo is op tijd hersteld om vrijdag aan te treden in de return van de Spaanse Super Cup. De Portugese vedette van Real Madrid bleef in het heenduel met Atlético Madrid (1-1) nog halverwege in de kleedkamer achter.

Ronaldo fit genoeg voor weerzien met Atlético

Bij de sterspeler van Real speelden hamstringklachten op. Trainer Carlo Ancelotti liet na het eerste duel al weten dat de ernst van de blessure mee leek te vallen en bevestigde donderdag dat Ronaldo, indien nodig, zou kunnen spelen in de Madrileense clash van morgen. Of de Italiaan dat risico zo vroeg in het seizoen al wil nemen, is de vraag.

Vorig seizoen had Ronaldo het sinds de winterstop ook al regelmatig te stellen met fysieke problemen, destijds een knieblessure. Die klachten nam hij deels mee naar het WK, waar Portugal al in de eerste ronde uit het toernooi geknikkerd werd en Ronaldo niet kon imponeren. Het blessureleed van Ronaldo is de laatste maanden sowieso omgeven met schimmigheden. De club weigert duidelijkheid te scheppen en verwijst steevast naar hamstringklachten, maar boze tongen beweren dat Ronaldo chronische knieklachten heeft.

In de strijd om de Europese Super Cup toonde Ronaldo juist nog volledig van zijn fysieke malheur af te zijn. Met twee goals tegen Sevilla (2-0) bezorgde hij De Koninlijke eigenhandig de eerste prijs van het seizoen. De vraag is nu of Ronaldo in de komende weken wel verschoond blijft van fysieke problemen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.