Ronaldinho fashionably late, Blind jaloers op Depay

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ronaldinho fashionably late, Blind jaloers op Depay

Ronaldinho laat zijn nieuwe werkgever direct even zien wie de baas is. De Braziliaanse vedette is ruim drie kwartier te laat voor zijn presentatie bij Fluminense. 'Ik ben emotioneel. Ik ben blij met deze kans om geschiedenis te schrijven met deze geweldige club. Mijn benen trillen al vanwege de honger om te spelen', aldus de uiterst gemotiveerde vedette bij aankomst. Bekijk hieronder een filmpje van zijn presentatie.

Stefan Petterson en Christian Chivu waren maandag als eregast aanwezig bij de Open Dag van Ajax. De Zweed en de Roemeen genoten. 'Ik zal die vier jaar bij Ajax nooit vergeten. De club heeft een speciale plek in mijn hart. Toen Ajax mij vroeg om te komen, zei ik meteen ja. Het is geweldig om weer terug te zijn', aldus Chivu. De Zweedse publiekslieveling van weleer beaamde zijn woorden. 'Een dag als vandaag is heel bijzonder. Heel leuk. Het is druk, want ik pendel continu tussen de Toekomst en de ArenA, maar het is wel genieten. Ik heb al een aantal bekenden gezien, en dat zullen er nog wel meer worden, verwacht ik.' (www.Ajax.nl)

'Ik zou wel wat sterker willen zijn, net zoals Memphis Depay of een van onze centrale verdedigers. Dat zou me wel bevallen.'
Daley Blind antwoordt op de vraag welke eigenschap hij graag van een Manchester United-ploeggenoot hij graag zou overnemen. De torso van Depay is blijkbaar jaloersmakend (clubwebsite).

• PSV-aanwinsten Maxime Lestienne, Gastón Pereira en Davy Pröpper zijn officieel voorgesteld aan de pers. Het drietal werd welkom geheten door PSV-legendes Mark van Bommel, Luc Nilis en Willy van der Kuijlen.

• Het scoutingsnetwerk van Feyenoord lijkt overbodig. Clubicoon John de Wolf voorziet de Rotterdammers op Twitter van gratis advies.

• De luidruchtige aanhang van Sampdoria maakt komend seizoen meer lawaai dan ooit tevoren. In samenwerking met sponsor Joma heeft de Serie A-club een shirt gepresenteerd  dat van zich kan laten horen. Door op het clublogo te drukken, wordt het clublied gestart.

Manchester United bereidt zich in de Verenigde Staten voor op het seizoen en de selectie van Louis van Gaal bracht een bezoek aan de Seattle Seahawks. De spelers van het American Football-team gaven de voetballers uitleg over de typisch Amerikaanse sport. Van Gaal heeft de gastheren op zijn beurt wellicht geholpen met wat tactische tips.

• Ook bij Juventus is de seizoensvoorbereiding in volle gang. Verdediger Giorgio Chiellini arriveert in stijl voor medische testen van de Bianconeri.

• Als supporter van VVV-Venlo word je niet gezien als een nummertje. In Limburg kun je als fan voor een persoonlijke behandeling kiezen. Voor slechts een tientje beschik je over een gepersonaliseerde zitplaats in De Koel.

• Copa América-winnaar Alexis Sánchez is na een vakantie weer aan het werk en de Arsenal-ster heeft het zwaar met een pittige signeersessie.

James McClean heeft geen vrienden gemaakt bij zijn nieuwe werkgever. De Ierse aanwinst van West Bromwich Albion richtte zich niet tot de nationale vlag bij het spelen van het Engelse volkslied voorafgaand aan een oefenduel. Het levert hem een waarschuwing van manager Tony Pulis op.

'Geweldig, echt geweldig. Dit is een droom voor iedereen die voetbal speelt.'
 Simon Gustafson stapte zondag uit de helikopter tijdens de Open Dag van Feyenoord en kan nog maar nauwelijks beseffen in wat voor een wereld hij is terechtgekomen. (De Telegraaf)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.