Roma hult zich in nevelen over toestand Strootman

Reacties

De blessure van Kevin Strootman is voor AS Roma geen noodzaak om een vervanger binnen te halen. Dat zegt directeur Mauro Baldissoni.

Roma hult zich in nevelen over toestand Strootman

Baldissoni reageert daarmee op nieuwe berichten over de toestand van Strootman. Volgens La Gazzetta dello Sport moet de langdurig geblesseerde middenvelder een nieuwe operatie aan zijn linkerknie ondergaan als hij terug wil keren op zijn oude niveau. 'Daar wil ik niets over zeggen, want dit is een erg delicaat onderwerp', hield Baldissoni zich op de vlakte.

'Het herstel van Kevin vergt gewoon tijd en we hopen dat hij terugkeert. We zien dit niet als noodsituatie en we veranderen onze transferstrategie niet door zijn blessure', ging Baldissoni verder.

Strootman kwam sinds 25 januari niet meer in actie. In het duel met Fiorentina raakte hij voor de tweede keer in korte tijd zwaar geblesseerd aan zijn knie. De 25-jarige middenvelder onderging vervolgens opnieuw een ingrijpende operatie, maar deze heeft volgens Italiaanse media dus niet het gewenste resultaat opgeleverd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.