Rodgers ziet complottheorie rond Liverpool

Reacties

Volgens Liverpool-manager Brendan Rodgers is het klip en klaar. De vermeend slechte prestaties van zijn ploeg worden overdreven om een vertrek van de Noord-Ier te bewerkstelligen. Dat vertelde hij na de 3-2 zege op Aston Villa van zaterdag.

Rodgers ziet complottheorie rond Liverpool

Rodgers zag hoe zijn ploeg door goals van Daniel Sturridge (2) en James Milner won en naar de zevende plek steeg. En volgens hem is er dus van een crisis helemaal geen sprake nu The Reds elf punten uit zeven duels hebben.

'Ik weet zeker dat er een groep mensen is die mij niet langer als manager bij Liverpool wil hebben', zo begon Rodgers aan zijn complottheorie. 'Zelfs als we niet verloren, ontstond er een bepaalde hysterie. Dat wijst erop dat er meer aan de hand is. Ik heb het dan over mensen van buiten de club.'

Om zijn stelling kracht bij te zetten, vergeleek Rodgers zijn ploeg met andere andere topclubs. 'In alle officiële duels hebben we minder verloren dan Manchester City, Chelsea en Arsenal. Met twee nederlagen staan we op hetzelfde aantal als Tottenham Hotspur en Manchester United. We staan maar vijf punten achter op de koploper (Manchester United, red.), dus zo slecht is het niet. Daarom blijven wij met z'n allen kalm. Dan worden we daar vanzelf voor beloond', aldus Rodgers, die onder anderen de naam van Jürgen Klopp hoorde vallen als mogelijke vervanger.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.