Rodgers woedend over spijkerharde tackle Fabregas

Reacties

De spijkerharde tackle van Cesc Fabregas op Raheem Sterling zorgde na afloop van Chelsea - Liverpool (1-1) voor een hoop gespreksstof. 'Hij verdiende rood', aldus Liverpool-manager Brendan Rodgers.

Rodgers woedend over spijkerharde tackle Fabregas

De topper was zondag nog geen minuut oud, toen Fabregas (Chelsea) zijn aanslag pleegde op de enkels van Sterling. 'Hij was volledig de controle kwijt, dook gestrekt het duel in. Raheem mag van geluk spreken dat hij daarna nog door kon voetballen en nog zo'n goede partij speelde', zei de woedende Rodgers op de persconferentie na afloop.

'Het was vroeg in de wedstrijd, maar dat maakt niet uit', meende Rodgers, die zag dat scheidsrechter Andre Marriner 'slechts' geel trok. Zijn collega José Mourinho wilde verder geen woorden vuil maken aan de overtreding. Hij benadrukte nog maar eens hoe blij hij was met wat de spelers hem hebben gegeven. 'Het eerste wat ik wil is om mijn spelersgroep bij elkaar te houden.'

Liverpool haakt door het gelijkspel op Stamford Bridge zo goed als zeker af in de strijd om plek vier in de Premier League. Louis van Gaal kan alleen theoretisch nog de Champions League (voorrondes) missen, want Liverpool moet zes punten en veertien goals op zijn elftal goedmaken in de laatste twee duels.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.