Gerrard deelt sneer uit aan Chelsea-fans na staande ovatie

Reacties

Steven Gerrard kreeg een luid applaus van de Chelsea-fans toen hij werd gewisseld op Stamford Bridge (1-1). Toch haalde de Liverpool-aanvoerder uit naar deze supporters.

Gerrard deelt sneer uit aan Chelsea-fans na staande ovatie

Gerrard, die na dit seizoen vertrekt naar LA Galaxy, vervulde een hoofdrol in zijn laatste topper in Engelse dienst door vlak voor rust de eindstand op 1-1 te bepalen. Toen de 34-jarige middenvelder elf minuten voor tijd gewisseld werd, kreeg hij ook applaus van de Chelsea-fans.

'Wat ik vond van de ovatie van de Chelsea-supporters? Ik was blijer met de ovatie van de Liverpool-fans', reageerde Gerrard afgemeten bij Sky Sports. 'Ik denk dat de Chelsea-fans een paar seconden hun respect hebben getoond, maar de rest van de wedstrijd hadden ze het op me gemunt. Ik ga ze niet het beste wensen, maar het is leuk dat ze een keer naar het stadion zijn gekomen', waarmee hij refereerde aan de lege plekken op Stamford Bridge.

Uitglijder
Vorig seizoen haakte Liverpool af in de titelstrijd door een uitglijder van Gerrard tegen Chelsea. De routinier wordt sindsdien beschimpt door de aanhang van The Blues. Manager José Mourinho toonde meer respect voor Gerrard. 'Ik ben heel erg blij dat de fans voor hem applaudiseerden. Hij is een geweldige speler met een fantastische carrière. Gerrard was mijn favoriete vijand.'

Mourinho heeft geprobeerd Gerrard aan te trekken bij Chelsea, Internazionale en Real Madrid, maar keer op keer weerstond hij zijn lokroep. 'Ik had absoluut voor hem getekend als ik niet zo'n grote fan geweest was van Liverpool. Tien prijzen bij andere clubs kunnen voor mij niet op tegen een paar titels bij Liverpool, waar ik word toegejuicht door mijn eigen mensen', sprak Gerrard.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.