Rodgers bevestigt aanbieding na misser met jubilaris Gerrard

Reacties

De reservebeurt die Steven Gerrard zaterdag kreeg in het thuisduel van Liverpool met Stoke City (1-0) was een pijnlijke. Het gebeurde op de dag af zestien jaar geleden dat de aanvoerder zijn debuut maakte voor The Reds. Opvallend genoeg had manager Brendan Rodgers daar geen idee van.

Rodgers bevestigt aanbieding na misser met jubilaris Gerrard

Het clubicoon mocht een kwartier voor tijd nog wel invallen (foto), maar het feit dat hij gepasseerd was bleek in Engeland voldoende om een ruzie tussen speler en manager te suggereren. Onzin, zo bezweert Rodgers, die het boetekleed aantrok. 'Ik wist niet eens dat het zijn jubileum was, daar kwam ik pas achter toen ik in het kleedlokaal kwam', luidde het opvallende commentaar.

'Ik heb hem de dag voor de wedstrijd nog gesproken, toen heeft hij er zelf niets over gezegd. Dus toen ik het programmaboekje zag met tal van foto's van Steven, baalde ik daar wel van.' Toch wilde de Noord-Ier zijn besluit om Gerrard op de bank te zetten wel verdedigen. 'Steven is op een punt in zijn carrière dat hij niet meer iedere minuut van iedere wedstrijd gaat spelen.'

Een paar dagen na de wedstrijd tegen Stoke, bevestigde Rodgers overigens dat club en speler met elkaar in gesprek zijn over een nieuw contract. De huidige verbintenis van de skipper loopt aan het einde van dit seizoen af, waardoor er de laatste tijd wat geruchten opdoken die suggereerden dat dit wel eens het laatste jaar op Anfield zou kunnen zijn voor Gerrard.

'Hij heeft een aanbieding van ons gekregen en de club praat met zijn vertegenwoordigers, meer nieuws is er nog niet', sprak Rodgers. 'Na alles wat hij hier heeft bereikt, verdient Steven niets dan respect en tijd om over dat voorstel na te denken. Er zullen veel dingen meespelen, maar geld hoort daar niet bij', weet Rodgers, die Gerrard tot slot nog loofde. 'Hij is misschien wel de beste speler met wie ik ooit heb gewerkt en ik geniet daar elke minuut van. Hopelijk stopt dat nog niet.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.