Robben begint ook tegen Arsenal op reservebank Bayern

Ondanks de hoop op een basisplaats komt Arjen Robben niet aan de aftrap bij het duel van Bayern München met Arsenal. FC Porto zet tegen Málaga in op de Colombiaan Jackson Martinez.

Robben begint ook tegen Arsenal op reservebank Bayern

Arsenal - Bayern MünchenArjen Robben moet wederom genoegen nemen met een rol op het tweede plan. De Oranje-international, die zich meer dan hem lief moet schikken in een reserverol, is door trainer Jupp Heynckes niet gepromoveerd tot basiskracht. Ook tegen Arsenal begint hij op de bank.

Arsenal-manager Arsène Wenger doet een beroep op Laurent Koscielny. De verdediger is voldoende hersteld van een kuitblessure om in het Emirates Stadium te beginnen. De Londense ploeg begint zonder echte spits. Theo Walcott en Lukas Podolski zijn de meest vooruitgeschoven spelers bij The Gunners

Klik hier voor opstelling.

FC Porto - Málaga FC Porto vestigt zijn hoop op Jackson Martinez, de Colombiaanse spits die in de voetsporen treedt van zijn landgenoot Radamel Falcao. De tweede Colombiaan in Portugese dienst, James Rodriguez, begint op de bank. De middenvelder is net hersteld van een dijbeenblessure.

Klik hier voor opstelling.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen