Real Betis presenteert Van der Vaart

Reacties

Rafael van der Vaart is definitief speler van Real Betis. De club heeft maandagavond bevestigd dat de 109-voudig Oranje-international de medische keuring met goed gevolg heeft doorstaan en zijn krabbel onder een driejarige verbintenis heeft gezet.

Real Betis presenteert Van der Vaart

De 32-jarige Nederlander stapt na drie seizoenen Hamburger SV over naar de Spaanse promovendus en zal dinsdag om 12.00 uur gepresenteerd worden. Hij nam op de clubwebsite al een voorschot op zijn nieuwe uitdaging.

'Ik ben ontzettend blij met mijn komst naar deze grote en mooie club', aldus Van der Vaart. 'Ik kan niet wachten om te beginnen. Voor mij is het een droom om hier te voetballen aangezien mijn familie in Chiclana, hier heel dichtbij, woont. Ik houd van het Spaanse voetbal', aldus de middenvelder, die zijn loopbaan bij Ajax begon en tussen 2008 en 2010 al voor Real Madrid uitkwam in Spanje.

Van der Vaart beloofde vol overgave aan de slag te gaan. 'Als ik iets doe, doe ik dat altijd op honderd procent. Ik wil winnen en doelpunten maken en niet alleen assists geven. Dit stadion is altijd vol. Ik kijk ernaar uit om hier wedstrijden te gaan winnen.'

'Ik hoop het team met mijn ervaring te kunnen helpen', vervolgde de middenvelder, die voor zijn tweede periode in Hamburg voor Tottenham Hotspur uitkwam. 'Ik wil er in ieder geval van gaan genieten. Wij voetballers hebben immers de mooiste baan ter wereld', aldus Van der Vaart, die afsloot met de Betis-stijdkreet Mucho Betis.

Van der Vaart was aanvankelijk ook in beeld voor een terugkeer bij Ajax, maar hij bedankte daarvoor en koos uiteindelijk dus voor de Primera División als nieuwe bestemming. Aangezien zijn verbintenis in Duitsland afliep, maakt hij transfervrij de overstap.

Na de afronding kreeg Van der Vaart een gelukswens uit Hamburg mee.
Na de afronding kreeg Van der Vaart een gelukswens uit Hamburg mee.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.