PSV maakt dit seizoen geen verre reis tijdens de winterstop

Het diepgezonken PSV kiest voor een rustige, minder vermoeiende winterstop zonder financiële en sponsorbelangen. De Eindhovense formatie neemt momenteel een achtste plek in op de ranglijst van de Eredivisie.

PSV maakt dit seizoen geen verre reis tijdens de winterstop

In tegenstelling tot vorig seizoen, toen de A-selectie met frisse tegenzin naar Thailand vertrok, wil PSV in de huidige voetbaljaargang tijdens de winterstop geen verre reis te maken. De club haalde vorig seizoen vier ton op met een oefenduel in Bangkok.

Al op de terugreis concludeerden alle betrokkenen dat het sportief geen ideale keuze was geweest om op dat moment naar Azië te gaan. In de tweede helft van het seizoen verloor de Brabantse topclub de race om de titel met Ajax dat voor de derde keer op rij het landskampioenschap opeiste. Dat had door het missen van de Champions League grote financiële consequenties.

Dit seizoen kiest PSV waarschijnlijk voor een Zuid-Europese bestemming. Spanje is daarvoor een optie. Mogelijk maakt de selectie na het seizoen wél een lucratieve reis naar Azië.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen