Play-offs in gevaar voor FC Twente-aanvoerder Brama

Het is zeer de vraag of FC Twente in de play-offs om Europees voetbal kan beschikken over Wout Brama. De 26-jarige middenvelder herstelt moeizaam van een hielblessure, waardoor trainer Alfred Schreuder moet vrezen dat zijn aanvoerder dit seizoen niet meer in actie kan komen.

Play-offs in gevaar voor FC Twente-aanvoerder Brama

Brama miste eerder dit jaar al twee wedstrijden door de kwetsuur en ontbrak ook in de afgelopen drie competitieduels. Daarom brengt hij deze week een bezoek aan het AMC in Amsterdam voor een second opinion.

De laatste competitiewedstrijd tegen PSV is daardoor sowieso niet haalbaar. Schreuder heeft er echter ook een hard hoofd in dat hij tijdens de play-offs een beroep kan doen op zijn captain, die eerder al aangaf deze zomer op een transfer naar het buitenland te hopen.

Waar achter de inzetbaarheid van Brama een groot vraagteken staat, heeft Twente wel goede hoop dat Sander Boschker, Robbert Schilder en Dusan Tadic fit aan het competitieslot kunnen beginnen. Boschker vierde deze week na een kuitblessure zijn rentree bij de beloften, terwijl Schilder en Tadic op de weg terug zijn van een lieskwetsuur.

De laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen PSV, aankomende zondag, heeft weinig meer om het lijf voor Twente. De club strijdt met FC Utrecht nog slechts om de eer om als vijfde te eindigen in de Eredivisie. Momenteel staan de Tukkers zesde met één punt minder dan de Domstedelingen, waardoor deelname aan de play-offs al is veiliggesteld.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen