Pearson beloond voor wederopstanding Leicester City

Reacties

Nigel Pearson heeft de titel Manager van de Maand april in de wacht gesleept. De coach van Leicester City kreeg de prijs omdat hij zijn elftal naar vier overwinningen in vijf wedstrijden leidde.

Pearson beloond voor wederopstanding Leicester City

Met het winnen van de eretitel troeft de Engelsman diverse grote namen af. José Mourinho van kampioen Chelsea, Arsenal-manager Arsène Wenger en Roberto Martinez (Everton) waren de anderen gegadigden.

Door de sterke reeks in april staat Leicester nu buiten de degradatiezone op de zestiende plaats, terwijl de ploeg voor de zegereeks afgetekend laatste was. Het gevaar is echter nog niet geweken. Met één punt voorsprong op Sunderland, dat achttiende staat, is het verschil niet groot.

De laatste competitieduels van Leicester zijn er drie met een Nederlands tintje. Zaterdag wacht het thuisduel met het Southampton van Ronald Koeman. Op 16 mei gaat Pearson op bezoek bij mededegradatiekandidaat Sunderland, dat onder leiding staat van Dick Advocaat. In de laatste speelronde komt Leroy Fer met Queens Park Rangers op bezoek.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.