'Oranje neemt Luxemburgse horde en pakt tweede plaats'

Reacties

De lezers van VI.nl hebben er vertrouwen in dat het Nederlands elftal zondagavond in de WK-kwalificatiecampagne wint van Luxemburg (aftrap 18.00 uur). Ruim driekwart van de lezers denkt dat Oranje de drie punten ophaalt in Stade Josy Barthel.

'Oranje neemt Luxemburgse horde en pakt tweede plaats'

Na de nederlaag tegen Frankrijk (0-1) in de vorige kwalificatiewedstrijd moet het Nederlands elftal winnen van de nummer 130 van de wereld om de bovenste twee plaatsen niet uit het oog te verliezen. Uit de poll op VI.nl blijkt dat ruim 23.000 mensen ervan uit gaan dat de ploeg van bondscoach Danny Blind dat klusje gaat klaren. Een kleine 2600 mensen (negen procent) denken dat het duel in een remise eindigt, terwijl ongeveer 4600 mensen Luxemburg zien winnen.

Met een zege op de Luxemburgers zou Oranje profiteren van het verlies van nummer twee Zweden tegen koploper Frankrijk van afgelopen vrijdag (2-1). Nederland neemt dan de tweede positie in Groep A over van de Zweden. Die plaats geeft aan het einde van de rit recht op het spelen van play-offs voor het WK 2018 in Rusland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.