Opsteker voor Cassierra bij eerste Ajax-wedstrijdselectie Reiziger

Reacties

Interim-trainer Michael Reiziger heeft Mateo Cassierra opgenomen in de negentienkoppige wedstrijdselectie voor het thuisduel van Ajax met Willem II. Deyovaisio Zeefuik is ziek, waardoor de mogelijkheden voor de defensie alleen maar zijn geslonken.

Opsteker voor Cassierra bij eerste Ajax-wedstrijdselectie Reiziger

Nick Viergever, Daley Sinkgraven en Maximilian Wöber staan namelijk nog altijd aan de kant met blessures. Verder zijn Vaclav Cerny, Amin Younes en Benjamin van Leer niet inzetbaar. In de wedstrijdselectie is er nu wel plek voor Cassierra, die na zijn drie goals voor Jong Ajax vrijdagavond in ieder geval voor even promotie heeft gemaakt. De twintigjarige spits uit Colombia werkte dit seizoen bij het tweede intensief samen met Reiziger, die als hoofdtrainer van Jong Ajax tijdelijk is doorgeschoven naar het eerste.

Ajax sluit de rumoerige week zondagmiddag om 14.30 uur af met de laatste wedstrijd van het kalenderjaar. Reiziger zit als vervanger van de donderdag ontslagen Marcel Keizer op de bank. De hoofdcoach werd net als zijn assistenten Dennis Bergkamp en Hennie Spijkerman aan de kant geschoven daags na de bekeruitschakeling bij FC Twente (verloren na strafschoppen).

Wedstrijdselectie Ajax: André Onana, Kostas Lamprou, Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Luis Orejuela, Mitchell Dijks, Damil Dankerlui, Donny van de Beek, Hakim Ziyech, Carel Eiting, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Siem de Jong, David Neres, Klaas-Jan Huntelaar, Mateo Cassierra, Kasper Dolberg, Justin Kluivert, Dennis Johnsen.

'Wisselbeleid, wisselvalligheid en dramatische start nekken onervaren Keizer'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.