Opnieuw tegenslag FC Utrecht: Duplan breekt knieschijf

Reacties

Er komt maar geen einde aan de stortvloed van blessures bij FC Utrecht. De Franse middenvelder Edouard Duplan ontkomt niet aan een lange afwezigheid en een operatie vanwege een gebroken knieschijf.

Opnieuw tegenslag FC Utrecht: Duplan breekt knieschijf

De Domstedelingen melden op de clubwebsite dat Duplan twee maanden niet inzetbaar is. Het betreft de knieschijf in zijn rechterbeen. De middenvelder wordt woensdag al geopereerd in Naarden.

Duplan liep de blessure zondag op in de thuisnederlaag tegen Feyenoord. Hij botste met Feyenoord-goalie Erwin Mulder en verliet het veld in de 82ste minuut.

Behalve voor FC Utrecht, is een zware blessure ook voor Duplan niet nieuw. Vorig seizoen miste hij een groot deel vanwege een kniekwetsuur, terwijl hij dit seizoen lang aan de kant stond door een gebroken middenvoetsbeentje. Door het aanhoudende blessureleed kwam de Fransman dit seizoen pas tot vijf duels. In de vorige jaargang bleef hij op 22 steken.

Ook Willem Janssen moet bij Utrecht toekijken met een lange knieblessure. Eerder dit seizoen moesten Cedric van der Gun, Adam Sarota, Jacob Mulenga en Marcus Nilsson ook al langdurig afhaken. Meevaller is zodoende het huren van Juan Agudelo. De aanvaller doorstond ook de medische keuring waardoor niets zijn tijdelijke overgang naar Utrecht meer in de weg staat. Het bekerduel met NEC van morgen komt nog wel te vroeg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.