Oar toegevoegd aan uitpuilende ziekenboeg van FC Utrecht

FC Utrecht blijft kampen met een overvolle ziekenboeg. De club uit de Domstad weet zich geen raad met al het blessureleed.

Oar toegevoegd aan uitpuilende ziekenboeg van FC Utrecht

Trainer Jan Wouters kan komende zaterdag in het thuisduel met NAC Breda hoogstwaarschijnlijk geen beroep doen op Tommy Oar. De 21-jarige middenvelder keerde afgelopen maandag geblesseerd terug van de oefenwedstrijd die hij met zijn land Australië speelde tegen Frankrijk (6-0 verlies).

Oar heeft een rugkwetsuur opgelopen en het is nog onduidelijk hoelang hij moet toekijken. 'We worden er moedeloos van', zegt algemeen directeur Wilco van Schaik. 'We hebben uitgerekend dat we elke wedstrijd vijf basisspelers moeten missen. En het houdt maar niet op.'

Afgelopen vrijdag werd middenvelder Willem Janssen geopereerd aan de kruisband die hij onlangs afscheurde, waardoor hij dit seizoen niet meer in actie komt. Adam Sarota en Edouard Duplan worden over enkele weken terugverwacht, terwijl spits Jacob Mulenga gisteren (dinsdag) met Zambia in China een oefenwedstrijd speelde tegen Brazilië. De aanvaller moet nog altijd volledig fit worden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen