Ook herstelde Van Aken keert terug bij SC Heerenveen

Reacties

SC Heerenveen-trainer Dwight Lodeweges denkt in de thuiswedstrijd tegen AZ komende zaterdag weer te kunnen beschikken over verdediger Joost van Aken. Ook Lerin Duarte en Jordy Buijs zetten een volgende stap in hun revalidatie.

Ook herstelde Van Aken keert terug bij SC Heerenveen

Van Aken moest het duel tegen NAC Breda (0-0) afgelopen weekend vanwege een hamstringblessure op het laatste moment aan zich voorbij laten gaan. De twintigjarige centrale verdediger, hij onderhandelt nog altijd met SC Heerenveen over een nieuw contract, werd tegen de Brabanders behoorlijk gemist in de opbouw.

Lerin Duarte sluit deze week weer bij de groepstraining aan. De middenvelder kampte eveneens met een onwillige hamstring. Duarte speelt waarschijnlijk eerst nog een wedstrijd met de beloften voordat hij weer tot de wedstrijdselectie behoort.

Ook Jordy Buijs keert weer terug bij SC Heerenveen. De centrale verdediger scheurde eind november een kruisband in een knie. Buijs revalideerde eerst in Rotterdam van zijn blessure en het resterende traject werkt hij in Friesland af. Komende week zal Buijs voor het eerst weer op het veld verschijnen voor een individueel programma. Eerder keerden ook al Simon Thern, Joey van den Berg en Doke Schmidt terug uit de ziekenboeg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.