Ook Centraal-Amerika belooft Infantino te steunen

Reacties

De steun voor Gianni Infantino tijdens de FIFA-verkiezingen van 26 februari wordt steeds groter. Ook de voetbalbond van Centraal-Amerika (UNCAF) heeft zich achter de secretaris-generaal van de UEFA geschaard.

Ook Centraal-Amerika belooft Infantino te steunen

Sinds Infantino naar voren werd geschoven door de Europese voetbalbond (UEFA) als vervanger van de geschorste Michel Platini, heeft de 45-jarige Zwitser al diverse steunbetuigingen ontvangen. Niet alleen in Europa, maar ook in Zuid-Amerika (CONMEBOL) en het Caraïbisch gebied (CFU) hebben de FIFA-lidstaten Infantino beloofd op hem te stemmen tijdens de verkiezing van volgende maand in Zürich.

Infantino's concurrenten prins Ali, Jérôme Champagne, sjeik Salman en Tokyo Sexwale kunnen zich nu ook een reis door Centraal-Amerika besparen. Costa Rica, El Salvador, Honduras, Panama, Guatemala, Belize en Nicaragua tekenden gezamenlijk een overeenkomst die de steun aan de chef lotingen van de UEFA officieel bekrachtigt. Salman lijkt als voorzitter van de Aziatische bond (AFC) verzekerd van de steun uit dat continent.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.