Oekraïne en Yarmolenko draaien warm en verslaan Albanië

Andriy Yarmolenko heeft zich ook laten zien tijdens de overwinning van Oekraïne in de vriendschappelijke interland tegen Albanië (1-3). In Bergamo was de aanvaller van Dinamo Kiev opnieuw trefzeker.

Oekraïne, dat tijdens het EK in Groep C uitkomt tegen achtereenvolgens Duitsland, Noord-Ierland en Polen, kwam na negen minuten op voorsprong via Taras Stepanenko. Albanië kwam echter vier minuten later al op gelijke hoogte. Armando Sadiku zorgde voor 1-1 namens de tegenstander van Roemenië, Frankrijk en Zwitserland in Groep A.

Vier minuten na rust zorgde Yarmolenko voor de nieuwe voorsprong van Oekraïne. Het was al de derde wedstrijd op rij waarin de aanvaller van Dinamo Kiev trefzeker was. Drie minuten voor tijd zorgde Yevheniy Konoplyanka voor de definitieve beslissing: 1-3. Het betekende de negende overwinning van Oekraïne in de laatste twaalf interlands.