Nieuw licht op geruchten over transfer van Lewandowski

De vermeende toenadering van Bayern München tot spits Robert Lewandowski van Borussia Dortmund wordt door alle partijen tegengesproken. Een onthulling van zijn zaakwaarnemer werpt een ander licht op de zaak.

Nieuw licht op geruchten over transfer van Lewandowski

Lewandowski's zaakwaarnemer Cezary Kucharski heeft steeds niets willen zeggen over de speculaties over zijn cliënt, die al een principeakkoord zou hebben met Bayern. Ook Borussia Dortmund en Bayern München spraken de geruchten tegen over een toenadering.

Toch komen de transfergeruchten in een ander daglicht te staan door uitlatingen van Kucharski. Tegen het Poolse natemat.pl heeft de zaakwaarnemer verteld dat er afgelopen zomer een officiële toenadering is geweest van Bayern. 'Er waren twee clubs die Robert wilden hebben. De ene was Manchester United, de andere Bayern', zei Kucharski.

Bayern legde afgelopen zomer met Mario Mandzukic en Claudio Pizarro twee extra spitsen vast. De vraag is of dat gebeurde voor- of nadat de belangstelling voor Lewandowski kenbaar was gemaakt aan zijn zaakwaarnemer.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen