Nederlands elftal op weg naar Rio de Janeiro

Reacties

Het Nederlands elftal is op weg naar Brazilië. Om 17.30 uur verzamelde de voltallige WK-selectie zich in Noordwijk bij Hotel Huis ter Duin, waarna de mannen van bondscoach Louis van Gaal richting Schiphol togen. Om 20.45 uur vertrekt het vliegtuig van Oranje richting Rio de Janeiro, de verblijfplaats tijdens het WK.

Nederlands elftal op weg naar Rio de Janeiro

Tijdens de aankomst in het hotel in Noordwijk was er massale belangstelling van de aanwezige media voor de 23 WK-gangers, die woensdagavond nog met 2-0 wonnen in de uitzwaaiwedstrijd van Wales. Vrijdagochtend zullen de Oranje-internationals voor het eerst ontwaken in het Cesar Park Ipanema Hotel, met uitzicht op het beroemde strand van Ipanema (foto).

Oranje zal tijdens het WK in Brazilië trainen op het complex van de plaatselijke topclub Flamengo. Aldaar zal Van Gaal zijn ploeg voorbereiden op de WK-duels met Spanje (13 juni), Australië (18 juni) en Chili (23 juni).

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.